17 - Wondersteboven

Zijn je ogen écht dicht? Niet spieken. Kom maar voorzichtig mee. Ja, je mag nu kijken: VERRASSING!

**ONTDEKVAKANTIE**

In de Plantentuin vinden en doen we elke dag rare dingen. Kan je de wereld omdraaien? Ja, dat kan! Kan er een krokodil in de Plantentuin zitten? Ja, dat kan! Wow! We verrassen elkaar, onszelf en anderen! We doen om het raarst en verwonderen! Tijdens een sluiptocht doorheen de serres met woestijnen en jungles beschermen we ons dodo ei voor de oranje arend. Zo is elke dag een beetje een feest met kleine en grote spelen en kleine en grote WAUW-momentjes. ’s Avonds gaan we met een glimlach slapen en kunnen we alweer dromen over al het moois dat we de volgende dag beleven.

Een vakantie waarbij de eerste dagen de kinderen volledig hun ding doen - zonder (groot)ouders of andere familieleden uiteraard - met Koning Kevin vzw, maar waarbij familieleden de derde dag aansluiten om dan samen nog 2 extra fantastische dagen te beleven tijdens het WonderWeekend met de familie. Of hoe dus een Wondersteboven voor kinderen vanzelf overgaat in een WONDERWEEKEND met de hele familie. Dát is wat een ‘WonderWeek’ is.

Vrijdag om 12u arriveren familieleden (minstens 1 volwassene per gezin …). Samen sluiten we Wondersteboven af en stappen we om 14u in het WonderWeekend. Van vrijdag tot zaterdag beleef je een weekend op het festivalterrein, waar je naast tal van activiteiten ook zal kunnen genieten van wonderlijke wauw-momentjes door onze begeleiders in elkaar gestoken. Op zaterdag 19/08 ben je als familie vrij om te vertrekken wanneer je wil (dan wel ten laatste om 18u.) en kies je vrij welke activiteiten je die dag nog graag meepikt. Kijk gerust op wonderweekend.be wat er tijdens de eerste editie zoal te beleven viel.

Opgelet: je kan deze vakantie enkel boeken via de website (https://webtickets.be/wondersteboven) in combinatie met WonderWeekend.

Dubbel opgelet: Op deze vakantie zijn geen kortingen mogelijk.

Waar en wanneer?

Locatie: Plantentuin (Meise)
Periode: Wondersteboven: Woensdag 16 augustus (14u) tot en met vrijdag 18 augustus (12u)

               WonderWeekend: Vrijdag 18 augustus (14u) tot en met zaterdag 19 augustus (18u)

Voor kinderen geboren tussen: 2005 - 2010
Deelnemers: 24
Prijs: € 165 (Wondersteboven + Wonderweekend)

Op Wonderweekend zelf wordt er geen volledige begeleiding meer voorzien van Koning Kevin. Er wordt verwacht dat er minstens 1 volwassene aanwezig is om samen met de eigen kinderen het weekend te beleven.

Aansluiting familieleden WonderWeekend:

€ 40 voor -18 jarigen

€ 75 voor +18 jarigen

Let op!: Inschrijvingen gaan via: https://webtickets.be/wondersteboven

In samenwerking met We are WonderWeekend vzw: 

Klik hier voor meer algemene informatie over onze vakanties.

JA! IK WIL DOLGRAAG AAN DEZE VAKANTIE DEELNEMEN...

Inschrijflink