Vorming op aanvraag: Muziek

Samen zijn, durven zingen, een kampliedje schrijven mét je deelnemers waaraan iedereen heeft meegewerkt, of heel hard lachen met wie het beste een walvis nadoen. Alles wat geluid maakt, is bruikbaar! De noten laten we thuis, wij maken muziek!

Onze vormingen rond Creativiteit zijn altijd actief en speels. We gaan voor win-win-situatie: je krijgt een gratis super fijne voorbeeldactiviteit die je meteen kan gebruiken in je werking en leert hoe je er zelf een nieuwe maakt

Deze vormingen zijn ook een ideale teambuilding voor je groep! 

·      Muziekbeleving – Kleutermuziek met balletjes!

Pi-doink – TOK – boing, rolrolrolrolrolrol…. Er zit véél muziek in een klein balletje, als je maar goed luistert! De basisbeginselen van componeren en musiceren op mierenmaat. Je hebt geen muzikale voorkennis nodig om eens flink te spelen met klanken. Hoe maak je een partituur zonder papier? Hoe laat je kleuters zingen zonder dat je er hoofdpijn van krijgt? 

o   Doelgroep:

-  Voorbeeldsessie voor (kleine) kinderen 

o   Materiaal: De aanvrager voorziet basis vormingsmateriaal (stiften, flappen papier, pennen en papiertape). Zo mogelijk voorziet de aanvrager een hele hoop gekleurde balletjes, in overeenkomst met Koning Kevin.

o   Locatie: een ruim lokaal

·      Vals Zingen

 Van kinderliedje naar hip-hop-classic in 5 simpele stappen. We gaan aan de slag met tekst en klank, maar vooral met een erg speelse aanpak! Smeer de kelen, Vals Zingen mag! Wil je meer weten over hoe je kinderen en jongeren betrekt bij het maken van een kamplied? Dan is dit de workshop voor jou!

o   Doelgroep:

-  Voorbeeldsessie voor kinderen en jongeren

o   Locatie en materiaal: De aanvrager zorgt voor basis vormingsmateriaal (flappen papier, stiften, papiertape, balpennen) en een ruim lokaal of werkruimte buiten.

·      Slagroom met Drumsticks

o   Percussievorming, meer info op aanvraag: vormingopaanvraag@koningkevin.be

Terug naar Algemene informatie Vorming op Aanvraag