Vorming op Aanvraag: Beweging

Naar iets anders op zoek dan “Sport en Spel” om stoom af te laten? Fysiek bezig zijn brengt groepen heel snel dichter bij elkaar. Samen iets creëren schept een band. Unieke activiteiten? Dat is het sowieso! 

Onze vormingen rond Creativiteit zijn altijd actief en speels. We gaan voor win-win-situatie: je krijgt een gratis super fijne voorbeeldactiviteit die je meteen kan gebruiken in je werking en leert hoe je er zelf een nieuwe maakt

Deze vormingen zijn ook een ideale teambuilding voor je groep! 

·      Superhelden

Snelheid is de basisvaardigheid van elke superheld en hypothekeert elke kans op slagen tijdens een geheime operatie. De heroes moeten op elk moment als eerste bij de plaats van de ramp kunnen zijn. We coachen je via leuke improvisatieoefeningen op sterke bewegingen en afwerking. Geen klassiek kampdansje; wel een schouwspel waarbij de je leert hoe je als begeleider je kinderen kan betrekken tot het maken van een kampdans. 

o   Doelgroep

-  Voorbeeldsessie voor kinderen en jongeren

o   Materiaal en locatie: De aanvrager zorgt voor een grote ruimte en een muziekinstallatie (in overeenkomst bij de aanvraag)

·      Ballroom

Een kamer gevuld met ballen. Petanquebal of krachtbal, rollen of botsen. Afweren mag, snel reageren moet. We vertrekken vanuit sport en vormen dit om tot vloeiende bewegingen, tot echte Ballroom Dancing! Centraal in deze workshop staat Creatief Waarnemen: je krijgt inzicht in hoe je op andere manieren je lichaam en omgeving kan gebruiken om een groep te versterken.

o   Doelgroep

-  Voorbeeldsessie voor kinderen en jongeren

o   Materiaal en locatie: De aanvrager zorgt voor een grote ruimte en voorziet zelf een muziekinstallatie, ballen of ander sport/spelmateriaal (in overeenkomst bij de aanvraag)

Terug naar overzicht Algemene Info Vorming op Aanvraag