Vorming op aanvraag

Je vraagt je af hoe je zelf een creatief spel ontwikkelt. Je wil weten hoe je een speurtocht of een toneelstukje tot een goed einde brengt. Je moet een heel grote groep mensen aan het spelen krijgen. Je wil iets doen met nieuwe media.
Je hebt de aandacht van veertig kinderen nodig, maar je bent je stem kwijt.

Kortom: je wil spelen, maar je zit met de handen in het haar over het hoe en wat.

Dat kan maar één ding betekenen. Jij hebt Koning Kevin nodig! Op deze pagina vind je meer info over ons vormingsaanbod & praktische informatie over prijzen en het aanvragen van een vorming.

Ontving jij onlangs één van onze instructeurs voor een vorming? 
Vul hier ons EVALUATIE-formulier in! 

Het vormingsaanbod van Koning Kevin

OP MAAT

Snel een vorming kiezen? Dat kan zeker! Maar het liefst van al luisteren wij naar jouw vraag. Samen zoeken we naar wat Koning Kevin voor jouw werking kan betekenen. Wij boetseren zéér graag een vorming speciaal op maat. Alles begint bij jouw vraag... 

 

 

SPELVORMINGEN

Spelen is één van de beste manieren om een groep te binden, om elkaar en jezelf te leren kennen, om vaardigheden te ontwikkelen, en om vol verwondering naar je omgeving te kijken. En bovenal... het is OH ZO PLEZANT! Wij zoomen in ons spelvormingsaanbod in op alle aspecten van spelen maken en begeleiden. Meer over deze vormingen... 

BEGELEIDERSHOUDING

Alles wat we doen, van tanden poetsen tot fierljeppen, doen we graag en mét een gezonde dosis verantwoordelijkheid.  Op een hoofdzakelijk praktijkgerichte manier behandelen we evalueren, straffen en belonen, groepsdynamiek en methodiekontwikkeling. Meer over deze vormingen... 

 

CREATIEVE ACTIVITEITEN

We hebben in ons aanbod ook een groot activiteiten waarin we werken aan een creatieve (begeleiders)houding. Creativiteit stimuleren bij kinderen, jongeren en hun begeleiders, dat vinden wij héél belangrijk. We laten ons inspireren door beeld, drama, beweging en muziek. Koken met kinderen, kampdansjes, knutselen, of zoeken naar teambuilding of iets op jouw maat? We ervaren hoe leuk het is om creatief bezig te zijn en sluiten af door handige tips en tricks mee te geven hoe je dit in je eigen organisatie kan gebruiken. Meer over deze vormingen... 

Help! Hoe pak ik dat aan?

Help! Hoe pak ik dat aan?

Dat kan op verschillende manieren.

  • De eenvoudigste manier is het invullen van ons vormingsaanvraagformulier. Je gegevens komen rechtstreeks bij onze vormingsverantwoordelijke terecht, die verder contact met je zal opnemen.
  • Heb je eerst nood aan een babbeltje, wij staan u graag te woord, draai 016 350 550 op uw toestel.
En wàt vraag je dan aan? Een vorming!
  • Je kunt iets kiezen uit ons basisaanbod, van hieruit vertrekken we dan om aan jullie vraag te beantwoorden.
  • Je kunt zelf een voorstel doen over een onderwerp of een werkwijze.
  • Je mag zelfs in radeloze vertwijfeling naar de telefoon grijpen en heel hard om hulp roepen. Het is niet ongewoon dat je niet goed weet waar te beginnen. In dat geval helpen wij graag om het juiste pad voor je uit te stippelen.

We zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 016 350 550, maar je kan ons ook mailen. Binnen de week krijg je een antwoord terug.

Prijzen

Wat mag dat kosten, eerwaarde?

Een vorming* kost € 174, exclusief vervoerskosten.

Voor een aantal vormingen (zie inhouden) wordt er een tweede begeleider meegestuurd, met een meerprijs van 50 euro. Indien je voor een grotere groep of specifieke vraag graag sowieso twee begeleiders wenst, dan is dit ook mogelijk voor dezelfde meerprijs. Vermeld dit bij je aanvraag. 

* 1 begeleider - 1 dagdeel (2 à 3 uur) - min. 8, max. 15 deelnemers

Prijzen zijn geldig tot 31 december 2017. 

Tips!

  • Vormingen worden best 2 à 3 maanden op voorhand aangevraagd.
  • Voor grotere groepen (+15 deelnemers) kan je kiezen voor meer begeleiders of meer vormingssessies. Je kan eventueel ook zelf voor een extra groepsbegeleider zorgen. Vanaf 23 deelnemers worden er best 2 vormingen geboekt. Deze overweging wordt steeds samen met Koning Kevin gemaakt. 
  • Verschillende gemeentes bieden jeugdwerkorganisaties kortingen of subsidies voor vorming. Informeer bij je jeugddienst.
  • Vervoersonkosten worden berekend vanaf Heiberg in Kessel-Lo, bij Leuven aan 0,35euro/kilometer. Ben je dus nog op zoek naar een leuke verblijfsplaats voor je ploeg? Kijk dan zeker eens naar ons verblijfscentrum Heiberg om de verplaatsingskosten voor de vorming te minimaliseren.

Uitleg over de Buttons die we op deze pagina gebruiken? 

 Vorming geschikt voor beginnende begeleiders

 Vorming geschikt voor ervaren begeleiders

  Vorming geschikt voor hoofdanimatoren

 Vorming geschikt (of aanpasbaar) voor instructeurs

  Vorming geschikt voor begeleiders van alle ervaringsniveaus

 Deze vorming is actief en speels

 Deze vorming biedt een interessant theoretisch kader

 Deze vorming bevat ook een fijne groepsbindende activiteit

   Deze vorming is geschikt voor grotere groepen