Inschrijven of annuleren

Op 6 december maken we ons aanbod voor de zomer van 2018 bekend. Vanaf dat moment kan je door ons vakantie-aanbod gaan neuzen en je inschrijven.
Nog even geduld dus!

Hieronder vind je alvast de praktische informatie om je te kunnen inschrijven :

Om je in te schrijven, klik je op de vakantie van jouw keuze. Helemaal onderaan de pagina van je keuzevakantie staat de link naar het inschrijvingsformulier. Om te inschrijving te doen, moet je meerderjarig zijn. Na het invullen van de gevraagde gegevens, krijg je een automatische bevestigingsmail met het bericht dat we je inschrijving goed hebben ontvangen. Als je -ten laatste 24 uur na je inschrijving- deze bevestigingsmail nog niet hebt gekregen, neem dan zeker even contact op met ons secretariaat.

Na het verwerken van je inschrijving mailen we je de verdere informatie over je betaling.

Een aantal weken voor je vakantie krijg je ook nog een mail met praktische afspraken, specifiek voor elke vakantie.

Voor elke vakantie wordt er ook een facebook-evenement aangemaakt. Je kan je hier reeds op aanwezig zetten en al eerste contacten leggen met de andere deelnemers. Onze facebook-pagina vind je hier: www.facebook.com/Koning.Kevin.vzw

Beschik je niet over een computer of ontvang je onze informatie liever per post? Neem dan gerust telefonisch contact op via 016 350 550. 's Maandags zijn we niet telefonisch bereikbaar, maar wel via info@koningkevin.be. Van dinsdag tot en met vrijdag kan je ons bellen van 9.30 tot 17.30 uur. Als je vragen of opmerkingen hebt over het aanbod of de mogelijke deelname (inhoudelijk, praktisch, financieel…) dan kan je steeds contact opnemen met het secretariaat. We willen dat onze vakanties voor iedereen toegankelijk zijn en trachten voor elke drempel een oplossing te vinden.

Annulatieregeling

De annulatieregeling is onderdeel van de algemene voorwaarden van Koning Kevin. Deze vind je terug op www.koningkevin.be/algemenevoorwaarden

Inschrijven voor een initatief betekent dat je kennis hebt genomen van de algemene voorwaarden en dat je hiermee instemt. Bij je online inschrijving wordt er daarom gevraagd om dit te bevestigen door middel van een vinkje.