Verdiepingscursus: Sessie M

WAT-IS-DAT?

Tijdens de kunsteducatieve verdiepingscursus Sessie M werk je vier dagen in de diepte in één kunsteducatief domein of discipline. Je werkt aan je eigen artistieke zoektocht waarbij je wordt bijgestaan door een professionele coach. Deze coach staat met twee benen in het artisitieke werkveld (als kunstenaar/ontwerper/acteur/muzikant/regisseur/...) en deelt de expertise die hij/zij heeft opgedaan graag tijdens deze cursus. Het is een cursus waarbij je samen zoekt, experimenteert en uitprobeert. Waar je ideeën uitwisselt en je eigen grenzen verkent en verlegt. Met een rugzak vol nieuwe perspectieven, inspirerende technieken/beelden/ervaringen ga je naar huis. Een cursus die je sterker maakt in kunsteducatief werken door te vertrekken vanuit je eigen artistiek proces dat je doorloopt. Een waardevolle aanvulling wanneer je werkt met kinderen, jongeren en volwassenen.

Sessie M: Drama

We dompelen je een week onder in het domein Drama. In de huid kruipen van iemand anders en de nieuwe realiteit verkennen vanuit de ogen van een personage of al improviserend een nieuwe persoon creëren. We zoeken naar wat jou inspireert, triggert en bezielt. Een speelse ontdekkingstocht naar je eigen grenzen, je persoonlijke stijl en jouw goestingen.
 

VOOR-WIE-IS-DIT?

Iedereen die dit jaar minstens 17 jaar wordt. Ervaring is geen must, goesting wel!

WAAR-EN-WANNEER-IS-DAT?

Herfstvakantie
Maandag 30 oktober (14u) tot vrijdag 3 november 2017 (16u) | Destelheide, Dworp

HOEVEEL-KOST-DAT?

Minumimprijs 135 euro - streefprijs 170 euro
Koning Kevin hanteert een democratisch prijzenbeleid. Dit wilt zeggen dat je zelf bepaalt welk bedrag (tussen beide prijzen) je wenst te betalen. We werken steeds met een minimumprijs (het bedrag dat Koning Kevin nodig heeft om de cursus te bekostigen) en een streefprijs (het bedrag waarmee een aantal extra's/materialen kunnen worden aangekocht).
 

Op het einde van de cursus krijg je een bewijs van deelname mee naar huis waarmee je in de meeste Vlaamse gemeenten (een deel) van het inschrijvingsgeld terugkrijgt. 
 

Je kan je cursus nog goedkoper maken, klik hier voor meer info! - Wil je meer info over de cursusduur, de annulatieregeling, enz. KLik hier!
 

In de deelnameprijs is inbegrepen:

  • Verblijf van 4 dagen volpension.
  • Begeleiding van ervaren instructeurs en experten.
  • Administratieve opvolging en verzekering. Twee weken voor aanvang ontvang je een praktische brief met alle informatie in die je nodig hebt!

In de deelnameprijs is niet inbegrepen:

  • Vervoer van en naar de cursus. Via onze facebookpagina kan je op zoek gaan naar carpool-opties. Al onze verblijfcentra zijn bereikbaar met het openbaar vervoer.