Week 1 van de zomer!

De zomer van Koning Kevin schoot op 1 juli uit de startblokken! Zowel in de bibliotheek van Maaseik als in de bib van Leuven werd er duchtig gespeeld en veel gezellig samen naar verhaaltjes geluisterd. In Museum M gingen we aan de slag rond 'Dingen in mijn Hoofd'. En zo werd nog maar eens bewezen dat er in de hoofden van kleuters en kinderen een overvloed aan fantasie en zin voor kunst leeft! Achttien tieners trokken er dan weer op uit voor samen (be)leven 'on the road'. Zelfs een ferry-staking kon deze vindingrijke groep niet tegenhouden. In het gele kasteel losten vijfentwintig creatieve kinderen het mysterie van het 'Fort op Slot' op (gelukkig waren daar veel waterspelletjes voor nodig!). En ook in onze Gers in Meeswijk ging de eerste kindervakantie door en werd het goud gevonden onder een stralende zon. 

Benieuwd naar foto's van onze vakanties? Hou onze fotopagina in het oog! Tot slot willen we jullie dit leuke filmpje gemaakt door de begeleidersploeg van 'Mijn Boek in de Bib' in Leuven niet onthouden:

Intussen zijn er weer tieners onderweg, kleuters in Museum M, kinderen in de Gers en op Heiberg...wij kunnen niet wachten op de rest van de zomer!