Nieuws

Hoorde je ook over het rouwkamp op Radio 2 of zag je het op het tvprogramma Radio Gaga op canvas? Missing You vzw en Koning Kevin realiseerden samen de vakantie afgelopen zomer. Missing You-vrijwilligers ontfermden zich over de rouwsessies, Koning Kevin-vrijwilligers zorgden voor de speelse noot! 

Heb je zelf een verlieservaring en heb je interesse in het rouwkamp Missing You?

In 2018 gaat Missing You rouwkamp door

 • van 30 juli tot 4 augustus voor 6-12 jaar en 13 tot 15 jaar
 • van 1 augustus tot 4 augsutus voor 16 tot 30 jaar

Jammer genoeg kan je nu nog niet inschrijven voor het rouwkamp. Inschrijven kan vanaf 6 december, als je op de hoogte wil blijven kan je je inschrijven op de nieuwsbrief: hier.

September is al weer even bezig. Maar nostalgisch denken we terug aan die heerlijke zomer. Zomer 2017 werd een gezellige, spannende, avontuurlijke, creatieve, lekkere,... zomer door een 200tal vrijwilligers waarvoor een dikke pluim! Jullie deden het weer! Ook enorm bedankt aan alle partners waar we mee mochten samenwerken en waar we unieke locaties hebben mogen gebruiken. We genoten ervan!

Daarnaast geen spel, plezier en gezelligheid zonder al deze enthousiaste deelnemers!

Enkele sfeerbeelden om terug te denken... Terwijl wij werk maken van ons aanbod in 2018.

Pssst: Markeer Sinterklaas weer als een speciale dag waarop je ons nieuwe prorgamma te weten komt!


"Bestaat er ook een Koning Kevin-school?"
- Een deelnemer
"Onze kruimels waren bijzonder positief over hun 1ste kampervaring! Wat een mooie verhalen! We hebben genoten van hun verhaal, hun openheid en hoe ze enthousiast over de voltallige leiding en nieuwe vrienden/vriendinnetjes hebben verteld"
- Een ouder

          

Geniet van onze last-minute vriendenkorting voor jongeren! Voor iedereen geboren in of voor 2004!

Aan de slag met upcycling en recyclagematerialen? (klik!), Samen wat hangen en hard spelen in ons gerdorp (klik!), neem je liever het gele kasteel eens onder handen (klik!) of nog iets helemaal anders.
Aan jou de keuze!

Bekijk snel ons aanbod, kies je vakantie en schrijf je in met vrienden!

Toepassing en algemene voorwaarden : 
- Je bent geboren in 2004 of ervoor
- Hoe krijg je 35% korting :
     - Zoek een vriend om samen op een Koning kevinvakantie te gaan
     - Schrijf je beiden in voor de vakantie via www.koningkevin.be
     - Gebruik beide deze kortingsactie bij je inschrijving : KONING VRIEND 1 + naam vriend (Let op : als deze code niet werd vermeld kunnen we de korting achteraf niet meer toekennen)
- De korting is voor nieuwe inschrijvingen vanaf 15 mei, enkel geldig op het vakantieaanbod zomer 2017 en niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Tijdens de paasvakantie organiseerde Koning Kevin tal van cursussen:

 • Een basiscursus animator in Westmalle en eentje in Waasmunster
 • Sessie 1 en Sessie 2 in Herentals
 • Een hoofdanimatorcursus op Heiberg
 • En een instructeurscursus in Beersel. 

Neem een kijkje tussen onze sfeerbeelden en geniet mee! 

Krijg je zelf de kriebels om ook op cursus te gaan?

In de zomervakantie, in het najaar, in de herfst- en kerstvakantie organiseert Koning Kevin nog een hele reeks! Van kampen bouwen, tot basiscursussen, weekend street-art, weekend stadsspelen, Sessie X houtbewerking, fotografieweekend, Sessie M beeld, Sessie M drama, ART!, PLAY!, ... Klik hier om een kijkje te nemen in ons cursusaanbod.

     

ONTDEK ONZE VAKANTIES, SCHRIJF JE SNEL IN EN KRIJG SOMMIGE VAKANTIES AAN HALVE PRIJS!

*****

Een aanbod waarvan de poppen aan het dansen gaan en geweldige momenten in je geheugen gegrift blijven staan.
Waar fietsen en ritsen reizen, holderdebolder op zolder schommelen en rommelen. 

De boeken dicht, de wereld open, begin al maar te dromen!

*****

VOORDELIG OP VAKANTIE! WIST JE DAT…

 • voor alle snelle beslissers, t.e.m. 31 januari 2017 onze ‘vroegboekkorting’ geldt op vakanties die doorgaan in de zomer.
 • vijf vakanties aan halve prijs worden aangeboden, in de brochure en op de website te herkennen aan het 'voordelig-label'.
 • we andere kortingen en voordelen voor u hier even op een rijtje hebben gezet.

ZOMER 2017 VOOR KLEUTERS EN KINDEREN

25 dozen voor dromen en daden

 • Lees welke avonturen je kan beleven, waar en wanneer een vakantie plaatsvindt, wat de kostprijs is, enzovoort, in onze digitale brochure, hier!

 • HIER op de website kan je filteren naar believen tot je je favoriete vakantie hebt gevonden. En is 't dan beslist? Schrijf je onmiddelijk in, hierzo!

ZOMER 2017 VOOR TIENERS EN JONGEREN

14 wilde plannen voor onvergetelijke herinneringen, avontuur en lekker chillen

 • Lees welke avonturen je kan beleven, waar en wanneer een vakantie plaatsvindt, wat de kostprijs is, enzovoort, in onze digitale brochure, HIER!
 • Op onze website kan je filteren naar believen tot je je favoriete vakantie hebt gevonden. En is 't dan beslist? Schrijf je onmiddelijk in, hierzo!

Op vakantie gaan met Koning Kevin is als op vakantie gaan in een fijn boek, maar waar je als deelnemer zelf richting geeft aan wat er staat te gebeuren.

 

We organiseren in de kerstvakantie twee verdiepingscursussen: sessie M Kostuumontwerp en sessie M Media.

Het is altijd fijner om samen op cursus te gaan dan alleen. Daarom maakten wij voor jou een vriendenprijsje! Neem een vriend bij de hand en schrijf je samen in! Zo genieten jullie allebei van 50 % korting op jullie deelnameprijs.

BELANGRIJK: vernoem bij je inschrijving zeker de naam van de kortingsactie en de naam van jouw kameraad waarmee je je inschrijft.

Meer info over de verdiepingscursussen? hierzo!

Tijdens het queesteweekend* speel je verschillende soorten queestes en ga je zelf aan de slag. Je ontcijfert codes, achtervolgt, misleidt, confronteert en paait personages, onderzoekt oude foto's, neust in documentatie, doorzoekt zwarte koffers, legt geheimen bloot,.. Gaandeweg krijg je meer duidelijkheid over de wirwar van intriges en geheimen waar je terecht in bent gekomen. We gaan voor echter, straffer en complexer! Meer info? Hierzo!

*Queeste is een spelvorm waarbij de spelers in een verhaal stappen en gaandeweg de ondelriggende intriges, geheimen, verhoudingen,.. ontrafelen. Een aanrader met kinderen. 

Ben of was je ooit een medewerker van Koning Kevin? Goed nieuws! Al onze gewezen en huidige vrijwilligers en personeelsleden zijn van harte uitgenodigd op ons jaarlijks feest! Hieronder ontdek je snel wat voor leuke dingen we dit jaar in petto hebben!

Laat je ons indien mogelijk weten of je erbij kan zijn? Dan weten wij op hoeveel mensen we ons mogen verheugen.

Tot dan!

Vanavond Everzwijn

Een extra kookvakantie voor deze zomer en dit in open lucht! 'Vanavond Everzwijn' is een vakantie in de gers waarbij de natuur onze keuken is.
Deze vakantie vindt plaats naast 'De bende van het bos' ideaal als een vriendje of broer of zus een andere vakantie wil doen in dezelfde periode op dezelfde plaats!
 
 

Pagina's

Abonneren op Nieuws