03 - Missing You (VOLZET)

Zing, vecht, huil, lach, speel en leef! Soms heel stil en dan weer heel erg luid. Met een traan en een lach.

**SPELVAKANTIE**ROUWVAKANTIE**

Ben jij iemand verloren die belangrijk voor jou is? Heb je nood om hierover te praten? Op dit rouwkamp ontmoet je leeftijdsgenoten die net als jij iemand verloren hebben. Hier kan je praten over de persoon die jij mist, maar ook herinneringen ophalen. Via creatieve werkvormen zoals kleien, schilderen, collages,… werk je rond jouw verliesverhaal.

Op deze vakantie zijn we ook samen, samen zijn is plezierig. We doen een mega-spel over het hele terrein, in alle gebouwen, we stappen binnen in een verhaal als personage, misschien wel als bedrijfsleider. Jij bepaalt vervolgens door je ingrijpen als bedrijfsleider hoe het raadsel wordt ontrafeld. Heel de namiddag keihard spelen, queestes en af en toe ook samen chillen als we dat willen.

Deze vakantie is een samenwerking met  Missing You vzw (meer info: www.missingyou.be ). In de voormiddag worden er sessies rond rouw begeleid door vrijwilligers van Missing You vzw, in de namiddag leven we ons uit met de activiteiten uitgewerkt door vrijwilligers van Koning Kevin vzw. Er wordt steeds in kleine leeftijdsgroepen gewerkt.

We organiseren deze vakantie ook voor kinderen, zie kinderbrochure 2017.

Waar en wanneer?

Locatie: Roosendael (Sint-Katelijne-Waver)
Periode: Zondag 9 juli (14u) tot en met zondag 16 juli (14u)
Voor jongeren geboren in: 2001 - 2004 Klik hier om in te schrijven.
Deelnemers: max. 15
Prijs: € 242 - € 262

In samenwerking met Missing You vzw: 

Klik hier voor meer algemene informatie over onze vakanties.

**Praktische brief**