02 - Het Gercomplot

Een gezellige vakantie in ons ger-dorp. We leven en spelen met veel vrijheid om onze eigen zin te doen. Heerlijk. Maar soms staan we opeens stil. Omdat. We. Het gevoel. Krijgen. Dat. Er iets aan de hand is. Maar we zien niet direct wat.

En dan ontdekken we het. Een telefoon die iemand aan de ingang van ons veld in het gras liet liggen: er is iets in ons ger-dorp dat gegeerd wordt door een mysterieuze groep van mysterieuze mensen. Wie zijn ze en wat willen ze precies?

Op het Gercomplot zoeken we het uit! 

**QUEESTEVAKANTIE**

We sluipen, zoeken, puzzelen, houden de wacht met nachtcamera’s en bedenken bewakingssystemen voor ons dorp. Misschien kunnen we de plaaggeesten met een uitdaging lokken om zo meer informatie te verzamelen en uit te zoeken wie ze zijn. Een queeste in velden, bossen en dorpen. Met schuilplaatsen en uitkijkposten om niets uit het oog te verliezen en veel actie. We gaan samen op zoek naar de oplossing van het mysterie.

Een queeste kan je het best vergelijken met een spannende film waar je zelf instapt én mee het verloop van het verhaal bepaalt. 

Waar en wanneer?

Locatie: Gerdorp (Meeswijk)
Periode: Zondag 9 juli (15u) tot en met zaterdag 15 juli (14u)
Voor jongeren geboren in: 2002 - 2004
Deelnemers: max. 24
Prijs: € 288 - € 328
NB Bij elke vakantie zie je twee prijzen staan. Je mag helemaal zelf kiezen welk bedrag (tussen beide prijzen) je wil betalen. Meer informatie over ons prijzensysteem (minimumprijs & streefprijs) vind je via deze link.

Klik hier voor meer algemene informatie over onze vakanties.

**Praktische brief**

**Persoonlijke fiche deelnemer**

JA! IK WIL DOLGRAAG AAN DEZE VAKANTIE DEELNEMEN...

Inschrijflink