08 - Expeditie Loch Lomond (VOLZET)

Aye? Aye! We steken de Noordzee over! We vliegen er niet over, we gaan er niet onder, maar we nemen de boot! Na een unieke tocht over zee, in de trein, een trip vol spannende reisspelen komen we aan. We trekken het land binnen waarvan de Romeinen dachten ‘nee, dat is te moeilijk, we bouwen hier wel gewoon een muur als grens’: Schotland! Thuis van de vriendelijke procentueel hoogste aantal rosse mensen met een voorliefde voor doedelzakmuziek en zandkoekjes.

Geldt dat wel voor alle Schotten? We zoeken het zelf uit! Via de legendarische wandelroute de West Highland Way  nuiven we nog wat de sfeer op van het leven van een ontdekkingsreiziger. Woeste natuur, kasteelruïnes, het grootste meer van Schotland Loch Lomond, fijne kampeerplekken… het staat allemaal klaar als decor voor grootse avonturen.

Want Schotland, dat is toch ook dat land waar er nog een dinosaurus leeft in een meer? Het monster van dinges? Jep, dat is dat land. Dat land dat een eiland is en waar je enkel via een uitdagende reis geraakt en terug weg komt! Pak je rugzak in en zet je schrap voor 7 dagen on the WAY! 

**TREKVAKANTIE**

Waar en wanneer?

Locatie: Schotland
Periode: Zaterdag 5 augustus (10u) tot en met vrijdag 11 augustus (18u)
Vertrek en aankomst: station Leuven
Voor jongeren geboren in: 2001 - 2003
Deelnemers: max. 18
Prijs: € 560 - € 600
NB Bij elke vakantie zie je twee prijzen staan. Je mag helemaal zelf kiezen welk bedrag (tussen beide prijzen) je wil betalen. Meer informatie over ons prijzensysteem (minimumprijs & streefprijs) vind je via deze link.

Klik hier voor meer algemene informatie over onze vakanties.

JA! IK WIL DOLGRAAG AAN DEZE VAKANTIE DEELNEMEN...

**Praktische brief**

**Persoonlijke fiche deelnemer**

Inschrijflink