Upgrade: Spelen zonder materiaal

Inhoud: Spel

Zondag 30 september 2023 // 13:30 – 16:00 // Heiberg, Kessel-Lo

Een spel in elkaar steken: easy peasy lemon squeezy, denk je. Maar dan: PANIEK! Je krijgt te horen dat er weinig of geen materiaal ter beschikking is! Je bent onderweg met een groep kinderen en hebt geen materiaal mee! Of je gaat op een trekvakantie en kan maar een beperkt aantal zaken meenemen.
Kan dat wel, spelen zonder materiaal? En wat doe je dan precies, hoe pak je dit aan?

In deze Upgrade gaan we op zoek naar hoe we een spel maken zonder materiaal. Welke spelacties kan je dan gebruiken, hoe gebruik je de omgeving, hoe maak je dit toch uitdagend? We zoeken het samen uit.

Prijs per upgrade: €12
Maximum aantal deelnemers: 15

UPGRADE? 
Een UPGRADE is een vormingsmoment van enkele uren waarin we jou (als begeleider van kinderen en jongeren) willen versterken. Een ge-upgrade begeleider dus. 
  Bij elke UPGRADE gaan we samen aan de slag rond een bepaald thema. Dit met als doel je te inspireren, te laten groeien of gewoon je kennis nog eens bij te schaven. Alles gebeurt onder begeleiding van instructeurs met ervaring binnen het thema. Zij gaan op een zeer interactieve manier te werk, waarbij je vooral zelf aan de slag zal gaan. 
  UPGRADEs staat open voor iedereen die met kinderen en jongeren werkt én interesse heeft in het thema. Onze UPGRADEs zijn bijzonder interessant voor animatoren, maar je hoeft geen animator cursus te hebben gevolgd of ervaring kunnen voorleggen om deel te nemen.

Inschrijven